Dienstaanbod

Persoonlijke verzorging
Niet iedereen heeft een zwaar ziektebeeld, maar heeft gewoonweg moeite met de persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan het opstaan uit bed, douchen, aan- en uitkleden of medicijnen innemen. Onze verzorgenden kunnen u ondersteunen en begeleiden met deze taken. Dit kan voor een korte periode zijn, bijvoorbeeld wanneer u net een operatie heeft ondergaan en dit tijdelijk niet meer zelf kunt. Uiteraard is het ook zeker mogelijk om voor een langdurige periode ondersteuning in de persoonlijke verzorging te krijgen, bijvoorbeeld bij een chronisch ziektebeeld.
 
Verpleging
Ook bij verpleegkundige handelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onder deze handelingen vallen onder andere: wondverzorging, hulp bij de medicatie, sondevoeding en stomazorg. Bij de uitvoering gaan wij uit van uw wensen, behoeftes en voorkeuren. Uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid staat ten alle tijden centraal, wij ondersteunen puur daar waar nodig.
 
Nachtzorg
Soms is het fijn om ’s nachts ondersteuning te hebben, bijvoorbeeld wanneer u niet zelfstandig in en uit bed kunt stappen of u niet zelfstandig kunt draaien in bed. Afhankelijk van uw zorgvraag zal een verzorgende of verpleegkundige u hier mee helpen.
 
Palliatieve zorg
Wanneer u in uw laatste levensfase zit, kan het verlichtend zijn om een ervaren ondersteuning te hebben die er bij u thuis voor zorgt dat de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk is. Ons ervaren personeel ondersteunt u niet alleen lichamelijk, maar zeker ook mentaal en zal uw laatste wensen zo veel mogelijk proberen te realiseren. Door dit intensieve traject kunnen wij niet alleen u als zorgvrager verlichting bieden, maar zeker ook uw naasten ontlasten.
MSVT
MSVT, Medisch Specialistische Verpleging Thuis, wordt uitgevoerd in opdracht van en onder verantwoordelijkheid van uw medisch specialist. Ons team van zorgprofessionals levert op hoog niveau complexe en minder complexe verpleegkundige handelingen uit. Gewoon bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.
 
Begeleiding
Het leven kent soms tegenslagen waardoor niet altijd alles meer op rolletjes loopt. In dat geval kunnen wij u helpen om u het overzicht weer terug te geven. Door u te ondersteunen met praktische begeleiding heeft u voor u het weet weer grip over uw leven.
 
Huishoudelijke hulp
Ook wanneer u enkel en alleen ondersteuning nodig heeft met huishoudelijke taken kunnen wij u van hulp zijn. Denk hierbij aan hulp bij koken, stofzuigen of dweilen. In overleg met u zullen wij uw wensen en behoeftes navolgen en u zo goed mogelijk proberen te ondersteunen in die taken die voor u niet meer (volledig) zelf uit te voeren zijn.
 
Particuliere verzorging en verpleging
Al onze diensten kunnen uiteraard ook op particuliere basis worden geleverd. Voor particuliere verzorging en verpleging gelden andere tarieven dan voor verzorging en verpleging vanuit de verzekeraar. Voor meer informatie over particuliere zorg kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u hier meer over kunnen informeren.

Wij staan graag voor u klaar!

Bij Neuman Zorg & Comfort kunt u terecht voor iedere vorm van thuiszorg: persoonlijke verzorging, verpleging, nachtzorg, palliatieve zorg, gespecialiseerde verpleging, begeleiding, huishoudelijke hulp en particuliere zorg. Niet alleen bieden wij zorg aan ouderen, ook kinderen en jongeren kunnen wij ondersteunen om zo het ziekte- of zorgbeeld voor zover mogelijk te verlichten.
Lees meer