Organisatie

Ouderenzorg
Steeds meer ouderen blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Dit is geen probleem, zolang de zelfredzaamheid goed is. Echter, verminderd deze zelfredzaamheid, dan kan een gevoel van verminderde veiligheid en toenemende kwetsbaarheid & eenzaamheid ontstaan. Ouderen worden hierbij (deels) afhankelijk van hulpverlening. Ook de mantelzorg speelt een grote rol in het thema ouderenzorg. De overheid stimuleert zelfs het idee dat ouderen langer in de eigen woonomgeving blijven wonen door ondersteuning van derden. Maar als mantelzorger is er niet altijd de tijd om de (volledige) zorg voor de hulpbehoevende oudere te dragen. Terugvallen op een thuiszorg organisatie kan hierin de oplossing bieden.
 
Kinderen en jongeren
Niet alleen voor ouderen geldt dat zij steeds vaker verzorging en/of verpleging buiten het ziekenhuis of verplegingshuis willen ontvangen. Ook voor kinderen en jongeren is er niets fijner dan thuis zijn. Ouders zitten vaak met de handen in het haar door de veronderstelling dat dit enkel en alleen mogelijk is voor (ernstig) zieke kinderen. Door positieve ontwikkelingen kunnen kinderen en jongeren steeds korter in het ziekenhuis verblijven. En gelukkig is het tegenwoordig ook steeds meer mogelijk om de zorg die nodig is vanuit de thuissituatie te ontvangen.
 
Neuman Zorg & Comfort geeft thuiszorg een gezicht
Neuman Zorg & Comfort is niet zomaar een thuiszorginstelling. We bieden zorg aan iedereen die hulp en verpleging nodig heeft. Dit geldt niet alleen voor onze cliënten. Ook u als familie, partner en mantelzorger kunt rekenen op de persoonlijke aandacht en verlichtende hulp van onze verzorgers en verpleegkundigen. Een persoonlijke aanpak en benadering staan bij ons centraal. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor onze cliënten is om een band op te bouwen met de verpleegkundigen en verzorgenden. Daar ligt ook onze kracht: we opereren in kleine teams die per regio zorg verlenen.
 
Hierdoor heeft u altijd een vertrouwd gezicht over de vloer en kunt u ons - en wij u - echt leren kennen. Dit is prettig voor alle partijen: voor de cliënt, voor u en onze verzorgers en verpleegkundigen. Samen zorgen we voor een zo soepel mogelijk verloop van een moeilijke periode waar de impact van ziekte vaak overheersend is. Het motto van Neuman Zorg & Comfort is daarom ook: waar zij ‘Wij’ wordt.
 
Dankzij onze professionele zorgverleners kunnen wij zorg op het hoogste niveau leveren. Hierbij kijken wij altijd naar de persoonlijke omgeving, achtergrond en de omstandigheden van onze cliënten en stellen we in samenwerking met elkaar een team van zorgverleners vast waar ook de cliënt zich prettig bij voelt.

Wij staan graag voor u klaar!

Bij Neuman Zorg & Comfort kunt u terecht voor iedere vorm van thuiszorg: persoonlijke verzorging, verpleging, nachtzorg, palliatieve zorg, gespecialiseerde verpleging, begeleiding, huishoudelijke hulp en particuliere zorg. Niet alleen bieden wij zorg aan ouderen, ook kinderen en jongeren kunnen wij ondersteunen om zo het ziekte- of zorgbeeld voor zover mogelijk te verlichten.
Lees meer